fbpx

Norrviken förlänger säsongen

Många av våra medlemsparker som har kunnat hålla öppet i sommar har sett en stor ökning av antalet besökare, trots pandemi och inställda evenemang. Norrvikens trädgårdar i Båstad förlänger nu sin säsong på grund av den stora efterfrågan.
Vi ringde upp Frida Paulsson, marknadsansvarig på Norrviken, för att se vad som ligger bakom den nya satsningen.
– Vi har märkt att våra gäster vill fortsätta besöka parken efter högsäsong, därför har vi öppet onsdag till söndag under hela oktober.
Hur många besökte er i sommar?
– Trots att vi inte har haft några evenemang eller bussgrupper har fler hittat hit. I fjol besökte 76 000 gäster oss, och i år landar besökssiffran hittills på dryga 90 000 gäster.
Så roligt! Vad händer under oktober?
– Vi har barnaktiviteter med Hasse Andersson, höstlovskul med spökvandring, föreläsningar och nya höstutställningar. En av dem är ”Äpplen, Abelin och kärleken” som Eva Canebro producerat. En vacker och lärorik utställning om vår mest mytomspunna frukt, äpplet. Sedan samarbetar vi med en närliggande skola vars fotoelever har tolkat hösten här på Norrviken. Och så ställer fotograf Lena Evertsson ut sina bilder där hon tolkat renässansen på Norrvikens vis. Allt detta inramat i en färgsprakande trädgård gör Norrviken väl värd ett besök, säger Frida Paulsson.
Mer information om höst på Norrviken hittar ni här: https://norrvikenbastad.se/